Nákupní košík 0 0 Kč
Měna:
Česká koruna (Kč)
Česká koruna (Kč)

Kask Elemento silver

Novinka

9 390 Kč včetně DPH

Produktový kód: 4779

S (50-56cm)aktuálně vyprodáno
M (52-58cm)aktuálně vyprodáno
L (59-62cm)aktuálně vyprodáno
Novinka

Novinka v naší nabídce, která představuje to nejlepší, co Vám můžeme v této oblasti nabídnout.

Společnost KASK přináší revoluci do světa cyklistiky a uvádí na trh model Elemento. Jedná se o přilbu, která se neštítí ničeho, byla v ní použita řada špičkových technologií, aby byla zajištěna ta nejlepší aerodynamika, ventilace a bezpečnost.
  • Při hledání nejvyššího výkonu byste měli od přilby očekávat víc než "jen" vynikající aerodynamiku a nízkou hmotnost. Elemento má revoluční, nový design s pokročilými technologiemi, které zajišťují tu nejlepší bezpečnost a tepelný komfort bez ohledu na to, na čem jezdíte: na silnici, v terénu, cyklokrosu nebo na šotolině (nebo na všech čtyřech). Model Elemento byl navržen ve spolupráci s cyklistickým týmem INEOS Grenadiers a je určen profesionálním a poloprofesionálním sportovcům. Očekávejte nové standardy z hlediska aerodynamiky, odvětrávání a výkonu; nečekejte nic jiného než revoluční přilbu pro trénink a závody.
  • Model Elemento byl navržen tak, aby byl super-aerodynamický a zároveň umožňoval vysokou úroveň ventilace díky své inovativní konstrukci a zavedení různých průkopnických technologií, jako je Fluid Carbon 12 a Multipod. Kompozitní technopolymer Fluid Carbon 12 pohlcuje více energie z nárazu než tradiční materiály a rovnoměrněji rozkládá vzniklou sílu po celé přilbě. Tato výhoda umožnila technikům společnosti KASK zvětšit velikost vnitřních kanálků, což zlepšuje ventilaci, a zároveň zmenšit velikost větracích otvorů pro lepší aerodynamiku. Multipod je patentované vnitřní polstrování společnosti KASK vyrobené 3D tiskem. Tento elastomerový materiál umožňuje přilbě lépe odolávat energii vznikající při lineárních a rotačních nárazech. Multipod funguje izotropně, což znamená, že odolává energii z nárazů stejně bez ohledu na směr působení síly. Systém uchycení přilby Elemento OCTOFIT+ umožňuje jemnější přizpůsobení, které zajišťuje větší bezpečnost a stabilitu. Reflexní grafika na zadní straně zvyšuje viditelnost jezdce.
  • Stejně jako je standardem u všech přileb KASK, byla i přilba ELEMENTO vyvinuta v souladu s protokolem KASK WG11, což je objektivní vědecký přístup k měření odolnosti přilby proti rotačním nárazům.
  • Reflexní nálepky pro maximální bezpečnost i při snížené viditelnosti.
  • Struktura a design přilby usnadňuje proudění vzduchu do přilby a současně podporuje odvod tepla z přilby.
  • Látkový obal na přilbu.
  • Váha 260g / velikost M
Název produktu:Kask Elemento silver
Kategorie:Helmy
Přečtěte si prosím naše všeobecné obchodní podmínky.