Nákupní košík 0 0 Kč
Měna:
Česká koruna (Kč)
Česká koruna (Kč)

Tretry SIDI SHOT 2S white - black

Novinka

9 900 Kč včetně DPH

Produktový kód: 8017732577153

38aktuálně vyprodáno
39dodání do 2 dnů
40dodání do 2 dnů
41dodání do 2 dnů
42dodání do 2 dnů
43dodání do 2 dnů
44dodání do 2 dnů
45dodání do 2 dnů
46dodání do 2 dnů
47dodání do 2 dnů
48aktuálně vyprodáno
Novinka

Novinka v naší nabídce, která představuje to nejlepší, co Vám můžeme v této oblasti nabídnout.

Nejvyšší řada špičkových silničních závodních treter určených pro profesionály.

  • Závodní silniční tretry Sidi Shot 2S jsou ideální na závodní použití a na jejich konstrukci nenajdete žádný kompromis. Extrémně tuhá podrážka VENT CARBON SOLE, vám poskytne maximální odezvu. Lehký a velice prodyšný svršek vyrobený z umělé kůže Lorica. Nastavitelná pata a zapínaní technologií Central Double Tecno-3.
  • Závodní podrážka Sidi VENT CARBON SOLE poskytuje maximální tuhost a efektivitu. Celá podrážka má velice tenkou tloušťku a tak je velice lehká a poskytuje ideální pozici.
  • Dvojitý systém upínání Sidi Tecno-3 Push Flex eliminuje jakýkoli tlak na vašem nártu a udrží vaše chodidlo maximálně fixované. Tento systém zaručuje milimetrovou přednost dotažení, kterou můžete snadno ladit i během jízdy. Celý mechanismus je velice odolný avšak například po pádu není problém celý mechanismus vyměnit.
  • Speciálně nastavitelná horní část paty eliminuje jakýkoli pohyb vašeho chodidla při vysokém nasazení. Celý mechanismus je snadno ovladatelný a 100% vyměnitelný.
  • Jíž tradiční prvek všech treter Sidi je zpevněná pata SIDI Heel Cup, který zvyšuje oporu a stabilizuje vaší patu. Další výhody tohoto zpevnění jsou větší přenos síly a ochrana při nárazu.
  • C-Boost SRS vložka, chrání nejvíce namáhané části při chůzi a tak vám tyto tretry vydrží i několik sezón. Tyto panely jsou vyměnitelné
  • Ověřený systém zapínání System Tecno 3 umožňuje velice přesné nastavení dotažení vaší tretry. Všechny části mechanismu jsou vyměnitelné.
  • Název produktu:Tretry SIDI SHOT 2S white - black
    Kategorie:Silniční
    Přečtěte si prosím naše všeobecné obchodní podmínky.